Sponsoren

   Zij nemen de catering voor hun rekening 
 

Thuis in modern onderwijs.
Online lestools zijn niet meer weg te denken in het onderwijs.
De school is net zo verbonden als thuis. Dat verwachten niet alleen leerlingen, maar ook docenten, het bestuur en ouders.
Verschillende scholen koppelen, gescheiden netwerken voor leerlingen en docenten of samenwerken in de cloud.
We denken graag mee over de beste oplossingen voor modern onderwijs.
Nu en in de toekomst.

ICT voor School richt zich op een complete ICT-dienstverlening voor basisscholen.
Daarnaast hebben wij sinds kort een nieuwe webshop gelanceerd met tal van robotica producten:https://www.ictvoorschool.nl/webshop/.
Ook zijn wij exclusieve dealer van de Active Floor.
Meer informatie op onze webshop of: www.activefloor.nl
 

Stichting Digihelden helpt leerkrachten en leerlingen bij het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden door het verzorgen van studiedagen, teambijeenkomsten en gastlessen.

Edux Onderwijspartners is een onderwijsadviesorganisatie.  Onze adviseurs adviseren, trainen, coachen en ondersteunen professionals die werkzaam zijn in het onderwijs en in de kinderopvang. Daarnaast helpen onze onderwijskundigen, orthopedagogen en psychologen kinderen en jongeren om hun talenten tot bloei te laten komen en zorgen ervoor dat zij hun mogelijkheden maximaal benutten.

Wij geloven dat ieder kind onderwijs verdient dat bij hem of haar past en door samen een omgeving te creŽren waarin spelen en leren samenkomen wordt het kind optimaal gestimuleerd. Daarbij willen wij alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs helpen zodat ze goed in hun vel zitten en zo het beste onderwijs voor de klas kunnen bieden. Wij zijn er voor de groepsleerkracht, remedial teacher en onderwijsassistent, maar ook voor de ICT-coŲrdinator, directeur en conciŽrge. Voor iedereen die staat voor de klas!

Bent u de volgende sponsor?  
Terug
Print